Praktisk Info

Praktisk Info

 Adresse 

Fyllested Mølle
Kirkevevej 56, 5464 Brenderup

 

Åbningstider frem til 1. oktober 2018

1. lørdag i hver måned kl. 10-16

Derudover holder museet åbent efter aftale. Det er muligt at lave aftale for alle ugens dage. Ring eller mail til os og lav en aftale.

I perioder med ferier holder museet ekstraordinære åbninger, som bliver annonceret under arrangementer på denne hjemmeside.
 

Adgangsforhold ved museet

Museet ligger i en en ældre bygning og har derfor fået etableret både udvendige og indvendige ramper, så du som gangbesværet også kan få adgang til museet. Der er dog mindre dørtrin i den gamle bygning, som man skal være opmærksom på.
Der er parkeringsmuligheder rundt om museet og på den modsatte side af vejen. Underlaget er hele vejen fast og let fremkommeligt.
Du er velkommen til at ringe til os og høre nærmere om adgangsforhold og parkeringsforhold, hvis du har særlige udfordringer.
 

Priser

Entré for voksne  60 kr.
Entré for børn under 12 år er gratis i følge med en voksen.

 

Ring og hør nærmere omkring grupperabat.
Du kan også blive medlem af foreningen Morten Korchs Venner, som driver museet. Det koster 100 kr. for resten af året og giver gratis adgang til museet resten af året.
Du kan melde din ind ved at udfylde blanketten under Bliv medlem eller, når du besøger museet.

 

Rundvisninger i Museum Morten Korch

Når du bestiller en rundvisning i Museum Morten Korch får du tid og ro til at fordybe dig og stille spørgsmål. Her er der dig og dit selskab som har hele opmærksomheden, så vi kan målrette den til lige de behov, I har til rundvisningen.
 
Rundvisninger skal bookes på forhånd. Du kan sende en mail til info@museummortenkorch.dk eller ringe til museet på tlf. 2992 2733.